Oktober 2018

Van iets ouds naar iets nieuws. Inge’ting is verhuisd!
Ik ben zo blij ))) , want ik werk tegenwoordig in mijn nieuwe atelier. Inge’ting is namelijk verhuisd. Meer ruimte, meer licht, meer uitzicht: kortom een heerlijke plek voor nog meer inspiratie! En als ik geïnspireerd ben, dan wil ik meer dekens. Dus je begrijpt dat deze fijne nieuwe plek alweer behoorlijk vol met kleurrijke wolletjes ligt! Ik ben nu eenmaal verslaafd aan oude wollen dekens.

Inge’ting is niet alleen offline verhuisd, ook online is er flink verbouwd en vernieuwd. Vanaf nu kunnen inge’tings ook online gekocht worden, de inge’ting webshop is geopend! Op veler verzoek, want zelf heb ik de webshop bewust even op de ‘to do’ lijst laten staan. Ik heb namelijk het liefst persoonlijk contact met de nieuwe eigenaren van mijn inge’tings. Inmiddels weet ik dat dat ook met een webshop kan.

Natuurlijk is mijn webshop een bijzondere webshop. Want elke inge’ting is uniek.

Dat maakt de webshop anders dan anders. Zodra een inge’ting kussen is besteld, gaat dat kussen de online winkel uit. Kan niemand anders ‘ jouw kussen’ bestellen. En ben ik druk bezig jouw bestelling met liefde in te pakken en naar je toe te sturen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat er regelmatig nieuwe ‘oogst’ wordt toegevoegd aan de webshop. En … als jouw kleur, dessin of afmeting niet in de webshop te vinden is, kijk dan bij OP MAAT. Want inge’ting staat voor persoonlijk, dus neem gerust contact op om te komen zoeken naar jouw perfecte deken voor jouw kussen, poef, et cetera.

Spannend hoor de inge’ting webshop. Niet allemaal tegelijk bestellen hoor; Ik heb voor de zekerheid al een soort van samenwerking op poten gezet met de stichting Stunt. Zij kunnen inge’ting ondersteunen als jullie wel allemaal tegelijk gaan bestellen; En Stunt heeft nog een voordeel: ze hebben een heerlijk creatief atelier op een mooie plek aan het water.

En mocht je zelf behoefte hebben aan een beetje mindfulness… je bent altijd welkom om in het inge’ting atelier te komen inge’ting knippen. Gratis koffie en thee;

Lieve trouwe inge’ting fans, dank jullie wel voor alle complimenten die maar blijven komen. Daar word ik zo blij van. Afgelopen zondag stond ik op de Le Marie Marché in de Reinkenstraat in Den Haag. Het leek soms wel een inge’ting fandag. Alles zat mee. Stralend weer, fijne buurt, goede markt, vrolijke mensen en heel veel complimenten. Tsjonge wat stond ik te stralen… Vooral als nieuwe inge’ting fans kennis kwamen maken en mij vertelde hoe blij ze zijn met hun eerdere aankopen. Dat persoonlijke contact is voor mij zo inspirerend. Dank jullie wel!

Tot zover dit blog. Tijd om weer aan de slag te gaan in het atelier. En oja, ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website en webshop vinden. Complimenten zijn van harte welkom ))))) Commentaar ook hoor;

Pin It on Pinterest

Share This