In mijn vorige blog vertelde ik vol trots dat mijn inge’tings nu ook te koop zijn in de Haagse conceptstore COLLECTIV. Dat was in november vorig jaar. Daarna heb ik jullie niet veel meer verteld, want lieve lezers, het liep storm bij COLLECTIV. Dus ik heb in de afgelopen maanden heel wat meters wol door mijn handen laten gaan en aardig wat inge’tings zijn nu ergens in Den Haag. Leuk toch?

Tsja en dan wil je verder groeien. En kreeg ik zin in Delft. Vandaag kan ik vol trots onthullen dat Delft is gelukt: mijn inge’tings zijn vanaf vandaag te bekijken en te kopen bij LU-ST conceptstore in Delft.

Aan een van de mooiste grachten van Delft komen Nederlands ontwerp, recycling en duurzaamheid samen. Bij LU-ST zie je alleen producten met een eigen verhaal. De rode lijn in al die verhalen is dat alle producten met passie en liefde gemaakt zijn. En al die verhalen worden verteld in een conceptstore waarvan het interieur gemaakt is van restmaterialen. Weg met de weggooimaatschappij! Ook dat is LU-ST. Daar draagt inge’ting graag aan bij natuurlijk.

Kortom, na Nijmegen (C-MORE conceptstore) en Den Haag (conceptstore COLLECTIV) vanaf vandaag ook inge’ting in Delft bij LU-ST.

What’s next? Leiden, Rotterdam, Utrecht, London? Komen jullie dan helpen inge’tingen?

LU-ST | Voorstraat 8 | www.lu-st.nl

      

Pin It on Pinterest

Share This