Inge’ting in kerststemming

Tussen de geur van dennentakken en glühwein tref je mij morgen aan op de Kersteditie van de Swan Market in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. En natuurlijk is inge’ting ook in kerststemming, maar oh oh oh wat heb ik daar hard voor gewerkt…

Zo knipte ik meters dekens, creëerde ik vele patronen en joeg ik kussenhoes na kussenhoes door mijn lockmachine heen. Want, lieve mensen, er moest geproduceerd worden! Niet alleen had de kerstman een aantal bestellingen geplaatst, ook moest ik flink aan de slag voor kansen die opeens op mijn pad kwamen.

Nog geen week geleden kreeg ik de mogelijkheid om in Loods 5 mijn eigen inge’ting meters te gaan vullen. Op een geweldige plek: op stapeltafels in het interieurstraatje. En daar valt dus heel veel inge’tings te stapelen! Werk aan de winkel dus. In de omliggende interieurs liggen mijn inge’tings zelfs als showmodellen te pronken. Ik voel me zo trots als een pauw! En ben ook super nieuwsgierig hoe de reacties zullen zijn. Spannend!

Ook heel spannend is de collectie inge’tings die ik speciaal voor Hart & Anders heb gemaakt. Alles ligt al in de winkel, want dit weekend is er Koek & Zopie Xmas in de Haagse Frederikstraat.

Oh oh oh wat heb ik hard gewerkt, maar ho ho ho wat heb ik zin in de Kersteditie van de Swan Market morgen in de Van Nelle Fabriek. En omdat ik toch niets te doen had heb ik ook nog even inge’ting kerstsokken gemaakt. Dus kom langs en maak me los!

09784288-0e2f-4bce-aa1b-686b239b9844  92658c8d-9099-44f7-bef6-636b0c88b347  5c00ca3c-a10e-4b60-bc14-8420e8648cbb

 

 

Pin It on Pinterest

Share This