Blog 5
Lekkâh somarhs in Dȗh Haag

Heit hè? Niet echt de temperaturen om in mijn atelier met wol te willen werken, maar toch heb ik het gedaan. Want ik heb mijzelf weer eens een fijne deadline gegeven! Aanstaande zondag 31 juli sta ik namelijk met inge’ting op de Swan Market. Deze keer extra leuk en spannend, want de Swan Market vindt plaats in mijn eigen woonplaats. In Den Haag dus. Hartje centrum, op het Kerkplein naast de Grote Kerk.

Heit hè? Op 31 juli met 100% wollen inge’ting producten op de Swan Market gaan staan. Die is gek hoor ik jullie al denken. Die is door de hittȗh bevangen… Maar nee ik heb hier juist heel goed over nagedacht.

Want ja overdag is het soms heet, maar we leven hier toch in een zeeklimaatje, dus s’avonds kan het flink afkoelen. En dan zit je in je tuin te rillen tijdens het chillen. En dan ben je blij dat je inge’ting tegenkwam op  de Swan Market op 31 juli. Want in de afgelopen hete dagen heb ik een speciale zomercollectie bedacht en voâh jullie gemaak om zo comfortabel en zo lang mogelijk buiten te kunnen chillen deze zomer. Heel veel zitjes, poefjes, krukjes en kussens dus! Dat chilt nu eenmaal een stuk lekkâhrder. En vraulijk ook, want deze inge’ting collectie is supâh kleurrijk. En voor de tuinfeestjes heb ik extra mijn best gedaan om de inge’ting vlaggenlijnen weer volop op voorraad te hebben. Feissie bij de inge’ting kraam dus; En het is extra feis voor de anonieme drinkers, duinkonijnen, onder jullie…. Op 31 juli launch ik de inge’ting 100% wollen flesverstopper! Ook leuk als cadeauverpakking hoor.

En mocht je aanstaande zondag nâh niets bij inge’ting zien, koop dan een handige vervilten tas van me om al je aankopen van de collega SwanMarketeers mee te vervoeren….

Tot latah! Leuk jullie te zien op 31 juli in Dȗh Haag

Blog 5-3     Blog 5-2

Pin It on Pinterest

Share This