Swan market 17-4_2          Swan market 17-4_3          Swanmarket 2

Kennen jullie de Swan Market al? Deze lifestyle markt is in 2010 in Rotterdam begonnen en inmiddels ook regelmatig te bezoeken in Den Haag, Utrecht, Tilburg, Dordrecht en zelfs in Antwerpen. Ik vind het een heerlijke mix van vintage en eerlijk eten. En dus de perfecte plek om inge’ting live te lanceren aan ‘heel Rotterdam’. Op zondag 17 april was het zover… Met een propvolle auto van Den Haag naar Rotterdam en keurig om 8:30 de kraam opgebouwd. Niet in mijn eentje hoor! Familie en vrienden staken ook hun handen uit de mouwen. Bedankt allemaal! En daarna was het wachten geblazen, want vanaf 12:00 opent de Swan Market haar ‘poort’. En dat was te merken ook. Wat een geweldig leuke mensen heb ik aan mijn kraam gehad! En dan bedoel ik niet alleen alle goede bekenden die even kwamen inge’tingen; Leuke mensen met soms ontroerende verhalen.
Zoals de jongedame die direct wist dat ze het kussen wilde met het rood geborduurde nummer erop. Zij leerde mij dat ik dit kussen van een wollen marine deken had gemaakt. Haar vader zat ooit bij de marine en had precies zo’n deken. Het kussen is nu een warme herinnering aan hem. Prachtig toch! En die lieve ouders waarvan de dochter in Amerika zat. Een inge’ting tas gaan zij als Hollands aandenken naar haar opsturen. Door de Swan Market ben ik in de export terecht gekomen ha ha ha! Maar even serieus, de meeste van mijn maaksels liggen, staan of hangen nu thuis bij mijn eerste Swan Market klanten uit de regio Rotterdam. Bedankt allemaal! Geniet van jullie aankopen. Ik heb echt 100% genoten van inge’ting live op deze locatie. Voor herhaling vatbaar, dus tot ziens bij de volgende inge’ting live. Moe en voldaan en met een veel minder volle auto reden we terug naar Den Haag…

Pin It on Pinterest

Share This