Gelukkig nieuwjaar!
Dat klinkt even heel vreemd he? Maar ik heb dus net ontdekt dat ik sinds 10 december 2016 helemaal niet meer geblogd heb. Terwijl ik juist heel veel heb meegemaakt om over te bloggen. Nu maar hopen dat jullie mij ook via Facebook volgen, want daar heb ik flarden van mijn winterse avonturen wel trouw gedeeld. Zoals het succes van mijn eigen verkooptafels bij Loods 5. Dat was genieten! Mijn inge’tings hebben veel mensen warm gehouden deze winter. En ik ben weer een ervaring rijker. Vanaf het najaar ben ik waarschijnlijk weer aanwezig bij Loods 5. In de tussentijd trek ik er zelf met inge’ting op uit! Naar voorjaarsmarkten en wie weet waar ik inge’ting nog meer ga promoten. Want ja, voordat je het weet ligt inge’ting opeens in de Bijenkorf…

In januari was ik namelijk genomineerd voor ‘A She Story’, een ontzettend leuk initiatief van de Bijenkorf. Zij deden een oproep aan creatieve, sterke,  zelfstandige, vrouwelijke ondernemers. Ondernemers die vonden dat ze wel wat meer aandacht verdienden. Nou dat vond ik wel; En mijn vrienden vonden dat ook hahaha. Uitgedaagd door al hun enthousiasme en support heb ik inge’ting aangemeld. En toen werd ik dus opgebeld. Door de Bijenkorf. Waanzinnig! Ik was één van de drie genomineerden voor de Bijenkorf in Den Haag. Eén van de drie dus hé! Uit totaal 100 aanmeldingen. Wow… trots dat ik was. Na een ontzettend leuke pitch, veel lovende woorden en blije Bijenkorf gezichten, moest ik toch genoegen nemen met de tweede plaats. Mijn inge’tings verloren van een assortiment stoere handtassen. Maar zelf won ik een leerzame en leuke ervaring.

Wat een winter! Nee geslapen heb ik zeker niet. Ik heb ook nog een grote winterschoonmaak gehouden. Als dekenjunk was ik het overzicht op de wolstapel een beetje kwijt. Dekens geïnventariseerd, dekens opgeruimd. Heerlijk. Nu weet ik weer wat er op stapel ligt en wat ik mag gaan scoren; Dekens scoren is namelijk behoorlijk verslavend. Ik kan geen deken voorbij laten gaan zonder te bedenken wat ik er zoal van maken kan.

Gelukkig voorjaar! Dat klinkt beter hé? Heerlijk naar buiten. Gaan jullie mee? Ik heb in de komende maanden heel veel vintage markten in de planning staan. Rotterdam, Den Haag, Delft. En wie weet pak ik de buitenmarkt bij de Westergasfabriek Amsterdam ook nog mee. In februari heb ik daar op de binnenmarkt gestaan. Wat een enthousiast publiek! Dat smaakt naar meer. Ook voor mij, want hahaha een deel van mijn dagomzet lever ik meestal gelijk weer in bij de heerlijke horeca collega’s op de markt!

Op 17 april 2016 was trouwens mijn allereerste marktdag. In Rotterdam. Wat was ik nerveus… maar wat ging het goed! Alweer bijna een jaar geleden, een intensief, creatief en leerzaam jaar. En het mooie is, ik heb nog ontzettend veel ideeën op de groeiende stapel liggen. Eén idee heb ik al gerealiseerd en aanstaande zondag kan je het bekijken op de Swan Market in Rotterdam. Of beter nog: je kan er zondag op gaan zitten. Ik heb namelijk nieuw materiaal gevonden voor de inge’ting poef. Supergoede kwaliteit en ik kan de poef nu op elke gewenste maat maken.

Kortom kom gratis poefzitten op de Swan Market op zondag 26 maart van Nelle fabriek Rotterdam. Natuurlijk neem ik ook heel veel inge’ting kussens en woondekens mee. Heerlijk voor binnen, maar buiten liggen ze ook heel lekker…

Tot Swan Market!

Ingen

Ps: ik beloof snel weer iets te bloggen…

   

Pin It on Pinterest

Share This