Ik ben niet zo van de cijfertjes. Meer van de wolletjes. Maar dit blog wil ik toch een keer beginnen met een getal: vijfhonderd. Zoveel inge’ting labels heb ik inmiddels verwerkt. Vijfhonderd inge’tings liggen ergens in Nederland gezellig in huis. Op de bank, op bed. Een aantal zijn er zelfs in het buitenland gaan liggen. In België, Engeland, Spanje, maar er zijn ook  inge’tings geëmigreerd naar Canada, Australie en Nieuw-Zeeland! Vijfhonderd unieke inge’tings: stuk voor stuk door mij gemaakt. Ongelooflijk toch? Wie had dat gedacht? En wat ik zo bijzonder vind is dat ik de meeste ‘baasjes’ van deze 500 inge’tings zelf heb ontmoet. Op de markten of in mijn atelier in Den Haag.

De 501-ste inge’ting is deze week ook alweer verkocht. Maar ik weet niet aan wie. Ik was er niet bij toen iemand een beetje verliefd werd op de bruine poef. En dat komt omdat ik sinds deze week mijn inge’tings ook aanbied in de Haagse conceptstore COLLECTIV. Deze conceptstore in de Prinsestraat wordt gerund door de deelnemers zelf. Een collectief. En sinds een week neem ik dus ook deel. Spannend hoor om samen met 20 creatievelingen deze winkel te runnen. Bij COLLECTIV vind je sieraden, kleding, tassen, cactussen, kaarsen, kaarten, inge’tings en natuurlijk een espressobar. En als je geluk hebt vind je mij achter de kassa! Ga dus een keertje buurten in ‘mijn’ conceptstore. En mocht ik er niet zijn, kijk dan namens mij even hoe de inge’tings erbij liggen, okee?

En alsof ik met 501 inge’tings nog niet genoeg achter de machines heb gezeten, en nog niet genoeg meters dekens heb geknipt en nog niet genoeg draad in naalden heb gestopt… morgen sta ik in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Eens kijken hoeveel inge’tings met de bezoekers mee naar huis gaan. En als het geen poef, kussen of plaid is, dan is het misschien een inge’ting cadeaubon.

Wie weet tot morgen,

    

Pin It on Pinterest

Share This