Ga er maar even voor zitten, want ik heb een hoop te bloggen. Ik heb namelijk niet stil gezeten, maar ook niet achter de toonbank gestaan. Want ja dat hoeft natuurlijk niet met een webwinkel. De verkoop verloopt geheel vanzelf en inge’ting is altijd geopend! Mooi toch? En zodra er een bestelling binnenkomt, leg ik natuurlijk even persoonlijk contact. Want inge’ting dat ben ik, en ik vind het heel belangrijk dat ook de online bestellingen precies passen bij degene die besteld heeft. En natuurlijk vind ik het leuk om te weten wie de klant is. En weet je wat ik vooral graag wil weten: hoe mensen mijn webwinkel hebben gevonden. Dat is zo leerzaam.

Ik hoef niet meer achter de toonbank te staan, maar daarvoor in de plaats ben ik inpakker geworden. En inge’tings zijn best grote dingen, gelukkig is het niet al te zwaar. Daar ben niet alleen ik blij mee, de pakketbezorgers (dat doe ik niet zelf) brengen de inge’tings ook juichend bij mijn klanten;

inge’tings liggen niet alleen in mijn webwinkel hoor. De collectie is daarnaast ook nog steeds te bewonderen en te koop in diverse fijne (stenen) winkels. En daardoor heb ik weer een nieuwe uitdaging, want welke inge’tings zijn geschikt voor in de webwinkel en welke inge’tings doen het beter in de (stenen) winkel? Een interessant nieuw vraagstuk.

Over winkels gesproken… Sinds vorige week heb ik er een ontzettend leuk verkooppunt bij. Vanmooitotmaf, de naam alleen al, past heel goed bij inge’ting. Ik ben zelf heel erg geinspireerd door de enthousiaste en vooral creatieve initiatiefneemster van deze winkel. Spannend om te zien of inge’ting en Vanmooitotmaf ook een commerciële match blijkt te zijn. Gaan jullie ook een keertje langs? Voor sommigen van jullie zal het een dagje uit worden: Vanmooitotmaf zit in Assen namelijk!

Naast inge’ting ben ik ook nog gevraagd om een geheel nieuw winkelconcept in te gaan richten. YEAH! Onwijs spannende uitdaging, zo spannend dat ik het waarschijnlijk samen met een aantal oud collega’s ga doen. Kraftsamling noemen de Zweden dat! Krachtenbundeling. Een van mijn favoriete Zweedse woorden.

Zo, ik duik weer tussen de wol en achter de naaimachines, want ik sta dan wel niet achter de toonbank, ik maak mijn inge’tings nog steeds helemaal zelf!

Tot inge’ting!

Pin It on Pinterest

Share This