De cirkel is rond!
Klaagde ik in mijn blog van 8 juni (“best druk in je eentje”) nog over de werkdruk van mezelf als zelfstandig ondernemer, inmiddels weet ik dat het nog veel drukker kan. En leuker! En spannender! Op 8 juni wist ik namelijk nog niet dat ik een maand later met inge’ting wat metertjes zou gaan vullen in het succesvolle concept van Loods5.nl in Sliedrecht.

En Loods 5 is niet alleen een geweldig concept, hun winkel in Sliedrecht zit ook nog eens in het oude IKEA pand. Het pand waar ik als IKEAan met zoveel plezier jaren heb gewerkt en waar ik dus elke millimeter van ken. Dus toen ik ging kijken welke unit ik samen met upcycledwood.nl zou gaan inge’tingen zag ik gelijk dat op die plaats vroeger het kantoor van mijn afdeling zat. Tsja als dat geen vintage is! Een tweedehands gebouw, toen IKEA, nu Loods 5. Toen met Ingen, nu met inge’ting.

Dit klinkt als een rond verhaal he? Als een doordachte strategie. En ja het is een rond verhaal, maar ik had het van tevoren nooit zo kunnen bedenken. Het kwam volledig onverwachts op mijn pad. Een vriend van vroeger zou met zijn label upcycledwood.nl een unit bij Loods 5 gaan inrichten. Stoere houten (tuin)meubels, met passie gemaakt. Daar passen de zachte, maar ook stoere en met passie gemaakte wollen producten van inge’ting natuurlijk perfect bij! En zo is deze leuke en spannende samenwerking dus ontstaan.

Leuk én spannend én best wel druk in mijn eentje! In de afgelopen weken ben ik mijn atelier niet veel uitgekomen. En heb ik van oude wollen dekens heel veel kussens gemaakt. Heel veel, maar elk kussen is toch uniek en is gemaakt van een ander stukje deken en heel soms voorzien van een prachtig retro etiket. Het zijn net kleine schilderijtjes. Daar zal ik de volgende keer eens over bloggen.

Zin gekregen in iets van inge’ting? Dat wordt nu dus steeds makkelijker. ‘Ik lig’ in Loods 5 in Sliedrecht, ‘ik sta’ op zondag 31 juli op de Swan Market in Den Haag en natuurlijk ‘ben ik’ ook online te bewonderen op ingeting.nl. En daar blijft het voorlopig even bij… Maar je weet nooit natuurlijk;

blog 4-2 blog 4-3 Blog 4

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This