Verzenden en Retourneren

LEVERTIJD
Inge’ting streeft ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Al onze producten zijn uniek en met liefde handgemaakt. De levertijd kan hierdoor variëren van 2 tot 5 werkdagen. Wil je het product toch sneller in huis of heb je andere wensen, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@ingeting.nl. Uiteraard wordt je bestelling zorgvuldig ingepakt en maken we gebruik van betrouwbare partners (POSTNL en DHL) om je aankoop te bezorgen. We sturen de bestelling naar het door jouw opgegeven adres.

VERZENDKOSTEN
Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland met verzendkosten van €4.95 (kleine pakketten) en 8,95 voor pakketten vanaf 50 cm en groter. Plaats je een bestelling van €125,- of hoger, dan zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

BUITENLAND
Wilt u iets verzenden naar het buitenland? Uiteraard geen probleem! Neem hiervoor altijd contact met ons op, aangezien hiervoor andere verzendtarieven gelden.

RETOUREN
Stap 1
Mail binnen 7 dagen na ontvangst van het product, dat je het item wilt retourneren, via email: info@ingeting.nl
Stap 2
Stuur na goedkeuring van inge’ting het item binnen 5 dagen terug in onbeschadigde en ongebruikte toestand en met aangehecht label. 
Adres: inge’ting, Leuvensestraat 29, 2587 GB Den Haag.
Stap 3
Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen, vergoeden wij het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

LET OP
Items gekocht tijdens de SALE kunnen niet geretourneerd worden.

Pin It on Pinterest

Share This