van iets ouds naar iets nieuws

Over inge’ting

van oude dekens naar nieuwe…
inge’ting brengt oude hollandse dekens weer tot leven…van iets ouds naar iets nieuws.
Heel toepasselijk voor inge’ting, maar het geldt ook zeker voor mijzelf.
Na 33 jaar voor het Zweedse woonwarenhuis te hebben gewerkt kreeg ik zin in iets nieuws. Van iets groots naar iets van mezelf.
Iets van mezelf is inge’ting geworden. Daar komt alles samen. Mijn kennis en ervaring met textiel, met grafische vormgeving en met styling. Maar ook mijn belangstelling voor ambachtelijk gemaakte producten, voor fotografie en voor vintage.

Het idee voor inge’ting kreeg ik in een 2dehandswinkeltje in Amsterdam. Daar stond ik oog in oog met een enorme stapel oude wollen dekens. Ik kreeg het er niet alleen warm van, ik kreeg er ook een idee van. Het idee om van al die stapels ouds iets nieuws te gaan maken. 100% oude wollen dekens als ingredient voor heel veel nieuws. inge’ting dus.

Inmiddels heb ik een atelier met stapels oude wollen dekens. In heel veel kleuren, maten  en in allerlei vintage dessins . En allemaal met van die prachtige etiketten. Zo mooi, het zijn net kleine schilderijtjes. En van die oude wollen dekens maak ik nu unieke nieuwe dingen. inge’ting dus.

Ik wilde na 33 jaar van iets groots naar iets van mezelf. En hopelijk zit er ook iets tussen voor jou! Zo niet, geen paniek, tussen mijn stapels wollen dekens zit vast wel een wollen deken die wel bij jou past.

van iets ouds naar iets nieuws

Ingen

Pin It on Pinterest

Share This